Annonce
Mads Nielsen, indehaver af Skovlund Autoværksted: - Det er et godt initiativ, men det er en skam, at bygningen koster så meget. Det var nemmere at nå målet, hvis beløbet havde været det halve. Det kan godt være, at vi vil give lidt penge til det, men jeg vil gerne vente og se, hvad de andre virksomheder byder ind med.
Ugeavisen Ølgod

Hvad siger borgerne og virksomhederne i Skovlund til indsamlingen?

Annonce
  • Mads Nielsen, indehaver af Skovlund Autoværksted: - Det er et godt initiativ, men det er en skam, at bygningen koster så meget. Det var nemmere at nå målet, hvis beløbet havde været det halve. Det kan godt være, at vi vil give lidt penge til det, men jeg vil gerne vente og se, hvad de andre virksomheder byder ind med.
  • Gert Hermansen sammen med Birgitte Hermansen, indehaver af Mums Kager: - Det er et godt initiativ, for den gamle brugs er en grimrian, og den skal væk. Bygningen ligger centralt i byen, og det er ganske forfærdeligt, at den står der. Det er en fælles interesse for os både som virksomhed og som borgere i byen at bakke op om initiativet, og vi vil uden tvivl støtte økonomisk. Vores virksomhed vil bidrage med 15.000 kroner.
  • Lars Bjerg Nielsen, 63 år, tidligere pædagog men nu på efterløn: - Det er en god idé at samle penge ind til projektet, for det er i hele byens interesse at få bygningen væk. Hvis det her er den løsning, der er, så er det jo det, vi må gøre. Jeg vil gerne støtte projektet økonomisk, og jeg vil nok godt kunne bidrage med et par tusinde kroner.
  • Birgitte Hardenberg, 60 år, førtidspensionist: - Jeg synes, initiativet er godt, fordi nedrivningen er i alles interesse. Jeg kigger over på bygningen hver dag, og jeg går forbi den på vej ned til købmanden, og det ser forfærdeligt ud. Det er en skam med sådan en bygning for en lille by som Skovlund. Jeg vil gerne støtte projektet med et beløb, men jeg kan jo ikke ligefrem smide 100.000 kroner til det som førtidspensionist.
  • Aage Ølgaard, 68 år, pensionist: - Indsamlinger er tit brugt her i Skovlund. Det er sådan, vi startede både købmanden, efterskolen og friskolen. Det er godt med sådan nogle initiativer, for ellers ville byen dø. Jeg vil tro, at min kone og jeg gerne vil bidrage til indsamlingen, men midlerne er ikke mange som pensionist. Men vi plejer at støtte den her slags projekter.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce